Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat dissabte 20 d'octubre, els CJC-Joventut Comunista vam celebrar el nostre 8è Sopar Revolució. Envoltats per representants de diverses organitzacions de l'esquerra catalana, la militància de la nostra entitat va gaudir d'un ambient reivindicatiu i festiu.

La jornada va començar amb la xerrada "Autodeterminació, transformació i pactes de l'esquerra" a càrrec de Joan Josep Nuet, secretari general del PCC, coordinador general d'EUiA i diputat d'Izquierda Plural al Congrés.

Després, els assistents vam sopar i participar al joc organitzat per la Comissió de la Festa Revolució: un quinto revolucionari amb dones destacades per la seva implicació en la lluita per un món millor i una societat més justa i pels drets de les dones. Així vam recordar persones com Rosa Luxemburg, Margarida Abril, Maria Mercè Marçal o Rigoberta Menchú, entre moltes altres.

Els CJC-Joventut Comunista donem, amb la celebració del nostre sopar, el tret de sortida a les nostres activitats reivindicatives i lúdiques, emmarcades en el projecte de la Festa Revolució. Durant els propers mesos es realitzarà la segona edició del concurs de bandes novell Revoluciona't i a finals de curs la Festa Revolució 2013.

Visca la joventut alegre i combativa!
Visca la joventut comunista!


Etiquetes de comentaris: ,