Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Neix CJC – Joventut Comunista d’Igualada, organització juvenil de classe i nacional de Catalunya amb presència a diversos pobles com Igualada, Vilanova Del Camí i Santa Margarida de Montbui. Busquem treballar i apropar les idees del socialisme científic als i les joves de la nostra comarca. Ens constituïm amb la ferma voluntat de treballar amb el jovent obrer de la nostra terra, jovent explotat i precari i el jovent estudiantil per tal de superar el sistema capitalista i construïr una societat mes justa i humana.

El capitalisme està passant per una de les majors crisis de la seva història, la taxa de benefici que creixia sense aturar-se ha acabat per trontollar, i amenaça amb fer saltar pels aires aquells que vivim de les nostres mans i cervells, els proletaris i proletàries del mon sencer. Aquesta crisi afecta amb especial força l’Estat Espanyol, que va basar el seu meteòric creixement dels últims anys en una bombolla immobiliària que no ha deixat res a la classe obrera, però si que ha deixat milions per als banquers, pirates i especuladors.

La comarca de l’Anoia és una de les més castigades de tot Catalunya, amb taxes d’atur elevadíssimes, amb desnonaments injustos per a qualsevol amb una mica de moralitat, amb gent demanant ajuda pels carrers, amb joves sense futur i sense poder accedir a una universitat cada cop mes restringida pels fills i filles de la classe treballadora.

Davant d’aquestes injustícies, enfront d’aquests crims contra el nostre poble, només hi cap l’organització. La organització dels dèbils fa tremolar els poderosos, i més que mai, en temps de crisi, on les condicions objectives colpegen amb força. La història de les societats humanes demostra que només hem aconseguit canviar les coses amb organització i determinació revolucionària.

No ens agrada aquest món, no ens agraden les taxes de pobresa esfereïdores, no ens agraden els desnonaments, no ens agrada la corrupció, no ens agrada l’abús patronal, no ens agraden les privatitzacions dels drets públics (educació, salut, serveis socials), no ens agrada la destrucció del medi ambient...etc. En definitiva, no ens agrada el capitalisme. Per combatre’l ens hem decidit a organitzar-nos i lluitar totes juntes. El capitalisme no te futur, nosaltres sí!

Organitza't i lluita amb els CJC-Joventut Comunista de Catalunya!

Joventuts combatives, uniu-vos!

Visca la lluita del jovent!

Visca Catalunya!

“Hay hombres que luchan un día y son buenos. Hay otros que luchan un año y son mejores. Hay quienes luchan muchos años, y son muy buenos. Pero hay los que luchan toda la vida, esos son los imprescindibles.” (B.Brecht)

Igualada, 7 d'octubre del 2013

Etiquetes de comentaris: , , ,