Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Com cada any, l´AEP ha realitzat la seva Assemblea, per fer balanç del curs i establir els eixos proritaris de treball de cara al curs vinent.

Aquest any, els debats fonamentals han girat entorn a la necessitat de potenciar el caràcter sindical estudiantil de l´AEP, centrant la feina en la defensa d´un ensenyament públic i dels drets dels i les estudiants. En aquest sentit, s´ha aprovat també un document per orientar les reivindicacions de l´AEP davant les properes reformes de les lleis universitàries.

L´associació ha valorat positivament la consolidació organitzativa d´aquest darrer curs i s´ha proposat realitzar un salt quantitatiu de cara al curs vinent, amb l´objectiu d´arribar a totes les universitats públiques catalanes.

Es van aprovar diverses ressolucions, sobre el Fòrum Europeu de l´Educació, la problemàtica dels immigrants, l´any Ovidi Montllor i el proper Festival Mundial de la Joventut i els Estudiants de Caracas. Finalment, es va acordar també el canvi de nom que a partir d´ara serà: Associació d´estudiants i estudiantes progressistes.

Per a més informació:

www.aep.pangea.org