Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


“Aquest resultat, de confirmar-se definitivament, és una bona notícia per als gallecs, per a la democràcia i per a la segona transició que viu l’Estat Espanyol”. D’aquesta manera ha valorat avui el coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa Jordi Miralles els resultats de les eleccions gallegues, celebrades la passada nit. Segons el diputat per ICV-EUiA, s’ha iniciat una nova etapa progressista i galleguista.



Miralles també ha manifestat que és un bon resultat per a la democràcia “perquè l’estratègia del PP de lligar la campanya de Fraga a les darreres manifestacions carques i espanyolistes no ha donat els seus resultats. De confirmar-se el canvi, també és un bon resultat per a la segona transició a Espanya perquè suposa estar més a prop del reconeixement dels drets nacionals en un estat plurinacional, pluricultural i plurilingüístic”.



Tanmateix, Miralles ha fet esment a l’increment de vot d’Esquerda Unida - Izquierda Unida i a la bona campanya feta per la candidata Yolanda Díaz, i ha afirmat que els resultat de les esquerres expressa la necessitat de que l’esquerra transformadora i galleguista reflexioni en comú per ampliar aquest espai polític i electoral en el futur.



Per últim, de conformar-se la majoria d’esquerres y galleguista, Miralles es declara satisfet perquè “els gallecs hauran posat fi a un governant en actiu comprès amb la dictadura“.