Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Avui s´ha inaugurat el cicle "Dona i Societat" a la UAB amb la xerrada "LES PRESONS DE DONES" amb ELISABET ALMEDA sociòloga especialista en penals femenins.



Amb una cinquantena de persones (on cal comptar professors i professores de la UAB) hi ha hagut una ponència amb una explicació clara i concisa sobre les presons de dones i el més important que la xerrada a clos amb un intens debat de més d´una hora entre els i les assistents i la ponent.



La propera xerrada: "DONES LLUITADORES", amb NEUS CATALÀ supervivent dels camps d´extermini nazis i Catalana de l´Any 2006 el proper dimecres 14 de març a les 13:00 hores a L´Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.